Farooq Kathwari

Suntem încântați că am reușit să deschidem primul nostru magazin din România, noul Centru de Design Ethan Allen București.

Orice vizitator care ajunge în capitala României este imediat impresionat de arhitectura extraordinară a acestui oraș, care constituie o întâlnire elegantă și eclectică a modernului cu clasicul. Aici, la Ethan Allen, veți regăsi aceeași îmbinare de stil sofisticat.

De la tradițional la contemporan, Ethan Allen oferă clienților o diversitate de alegeri pentru acasă, toate cu design splendid și manufactură de rară finețe. Iar pentru că producem și creăm noi înșine mobilierul și decorațiunile, clienții noștri se pot bucura de un nivel fără egal al măiestriei artizanale, de o incontestabilă valoare.

O vizită la Centrul de Design Ethan Allen reprezintă o experiență unică. Sunteți invitați într-o lume a frumuseții și rafinamentului, în care veți fi întâmpinați nu de oameni de vânzări, ci de designeri profesioniști. De la planificarea spațiului la consultanță în materie de culori, designerii noștri vă vor însoți în alegerea unui decor exact atât cât doriți.

Așa cum Bucureștiul este un oraș cu adevărat internațional, Ethan Allen este un brand cu adevărat global. Vă invităm să descoperiți luxul, stilul și serviciile care fac din Ethan Allen o experiență de neegalat.

Farooq Kathwari
Chairman, President and CEO
Ethan Allen Interiors Inc.

UNELE PRODUSE NU SUNT DISPONIBILE